50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
San Lorenzo ErgoGel 2.0 80x200 matracSan Lorenzo ErgoGel 2.0 80x200 matracSan Lorenzo ErgoGel 2.0 80x200 matracSan Lorenzo ErgoGel 2.0 80x200 matrac

San Lorenzo ErgoGel 2.0 80x200 matrac

zselés matrac 80x200

A szállítási idő előreláthatólag 2-3 hét.

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

229 900 Ft

Darab:
A matrac különlegessége az Ergogel 2.0 (zselé) anyag, mely a folyadék alakváltó képességét ötvözi a szilárd memória hab képességével, ami tökéletes alátámasztást nyújt az egész testnek. Sűrűsége 1000kg / m3.

A többi matractól eltérően máshogy reagál a nyomásra, hiszen a gél maga minden irányban tudja változtatni alakját. Memoryhab jótékony tulajdonságával ötvözve javítva a vérkeringést, mert nyomáscsökkenést eredményez a szükséges pontokban. Emellett csökkenti a memoryhab meleg hatását, hiszen maga az anyag hűsítő hatású.

A matrac tökéletes légáteresztő képességgel bír, a speciális Purotex® illetve a 3D szellőzőcsíknak köszönhetően amely megakadályozza az izzadást és fenntartja az állandó testhőmérsékletet.

Purotex® huzatnak köszönhetően antiallergén, tökéletes megoldás az allergiában szenvedőknek és asztmásoknak. Plusz kényelmet és puhaságot eredményez a huzat steppelésében lévő 100% hipoallergén , szálas kényelmi párnázat ami egy extra lágy habos töltet, amely a matrac alsó és felső oldalán egyaránt megtalálható. Ha egy ilyen matracot birtoklunk, szinte olyan, mintha egy felhőn lebegnénk. A matrac magja rendelkezik a megfelelő puhasággal, mégis maximális és tökéletes alátámasztást biztosít, úgy mint eddig egyik matrac sem.

Garancia: 10 év

Matrac szerkezete

A matrac magjának magassága 28 cm.

9 cm (Waterfoam) hideghab , ami lehetővé teszi a megfelelő alátámasztást. A poliuretán hab két összetevőből kerül előállításra. A modern technológiának köszönhetően a poliuretán környezetbarát anyag, melynek habosító anyaga a víz. A poliuretán különböző sűrűségű matracok előállítását teszi lehetővé. Másik fontos tulajdonsága a habnak, hogy nem deformálódik. Nem tartalmaz káros vegyi anyagokat, nem káros a környezetre és emberre. 28 kg/ m3 /2,4 Kpa nyomásérzékenységű hab (Waterfoam 2824)

8 cm 28 kg/ m3 3,6 kPa nyomásérzékenységű vízzel habosított, forma vágott hideghab (Waterfoam2836)

6 cm 50 kg/m3-es habsűrűségű, 1,9 kPa nyomásérzékenységű memoryhab , mely tökéletesen illeszkedik testünk formájához (5019)

ErgoGel 2.0 1000 kg/ m3 sűrűségű háromdimenziós zselé anyag

2-2 cm hipoallergén, szálas kényelmi párnázat, ami extra lágy habos érzetet nyújt.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.