50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
TED Ergo vákuum matrac 70x190 cm

TED Ergo vákuum matrac 70x190 cm

Higedhab vákuummatrac

Szállítási idő: 6-8 hét, csak rendelésre!

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

27 690 26 500 Ft

Darab:
Remek minőségű, rendkívül kedvező árfekvésű matrac. A legmodernebb technológiával kifejlesztett hab tökéletes alátámasztást nyújt a testnek és biztosítja a kényelmes pihenést. A matrac antiallergén huzata véd az allergiás problémák kialakulásától. Az antisztatikus huzat elvezeti az elektromos töltéseket, így biztosítja a nyugodt alvást, a tökéletes pihenést. Ajánljuk albérletek, kollégiumok számára, gyermekeknek a baby matrac elhagyása után tökéletes fekhelyet biztosít.

A matrac huzata fix, nem levehető, nem mosható. Matracvédő használatát javasoljuk!

A matrac magassága: 15 cm

Legfelső súlyhatár: 90kg.

Garancia: 2 év
A matrac antiallergén huzata csökkenti az allergiás problémák kialakulásának lehetőségét. Az antisztatikus huzat elvezeti az elektromos töltéseket, így biztosítja a nyugodt alvást, a tökéletes pihenést.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.